sobota 27. srpna 2016

Zážitkujeme aneb s princeznou na Kryštof kempu

A co bychom nezkusili letos v létě ještě nějaké dobrodružství i s tím naším kotětem? Plán zněl jasně - pojedeme na fesťák. Rozuměj na rodinný festival Kryštof kemp do Plzně.
A protože jsme věděli do čeho jdeme, Eli už byla vlastně podruhé (prvně v břiše v 7.měsíci těhotenství), nebylo pochyb o tom, že to zmákneme, když ji budou za chvíli dva roky.
Jako nejmladší členka naší pirátské posádky to zvládla skvěle. Před odjezdem hrdě hlásila, že jedeme na fesťák a budou tam Kryštofové a budou písničky a budeme pařit. A všechno se jí to splnilo.


Propařila odpoledne s kapelou Jelen, hrabala kamínky všude, kde se na zemi dalo, nosila se na koni, tleskala jako o život, když začali Kryštofáci hrát a tančila bez bot na písničku Cosmosshop. A všechno to bylo absolutně v pořádku. My se cítili skvěle. A když jsou v pohodě rodiče, jsou přece v pohodě i děti.



A díky vypůjčenému nosítku parádně usnula (díky bohu za nošení dětí na těle!), i když kolem se hrálo a zpívalo.
Domů do Králova dvora jsme dorazili sice vyřízení, ze sluníčka značně zpocení, někteří v lehce opitém stavu, ale strašně spokojení. Přála bych si víc takových akcí. A nebo možná ne. To by je pak lidi brali jako samozřejmost. A tohle je přece jen něco speciálního - fesťák, na kterém si s dítětem připadáte absolutně v klidu, protože děti jsou všude kolem a užívají si stejně jako jejich rodiče.
Děkujeme celému týmu Kryštofovic bandy, že nám takové zážitky dopřávají. Že si na ty jejich profláknuté songy můžeme v rámci možností zařádit i s našimi ratolestmi nebo těhotenskými pupíky. :-)



Tak se za dva roky zase těšíme na kempu! :-)
Lucka a banda z Králova Dvora

Žádné komentáře:

Okomentovat