pátek 1. července 2016

0. ročník Vynášky dětí na rozhlednu Děd

Úterý dopoledne slibovalo pěkné počasí a rozhledna Děd, kterou máme nad Berounem, co by kamenem dohodil, byla příjemným lákadlem jako cíl cesty.

Tak jsme se s Eli vypravily s bandou maminek a jejich capartů, kteří se nosí v šátcích a nosítkách na těle, na společné vyťapkání na rozhlednu. Počítalo se s tím, že je to testovací akce pro případné další organizované akce podobného rázu. A já takové věci můžu. :-)

Celé to bylo fajn, nosící mamky jsou holky zdatné, zvyklé si svůj dětský náklad nosit "po všech čertech" a ještě u toho rozdávat úsměvy. :-) A to i když některé nesou náklad dvojnásobný - chápej dvě vlastní děti :-)
Není potřeba to více rozvádět, fotky dokumentuji tuhle prima akci. Na příští výšlap snad jen nastuduju víc turistické trasy kolem. :-)

A jeden zážitek z cesty dolů - oddělily jsme se od holek dřív a pospíchali na oběd za tatínkem do města. V nejužším místě nám to uklouzlo a já si kecla s Eli v nostíku na zem. Kde kdo by se lekl, jestli se nám něco nestalo. My se začaly obě hlasitě smát a naše kotě vítězoslavně zahlásila: "Maminka, bác." a "Etě, počebuju bác." :-)










A kdo by se chtěl k nošení dětí na Berounsku přidat, jsme tady

Prima začínající prázdniny všem.
Lucka  

Žádné komentáře:

Okomentovat